despre noi

Despre noi

Salut, noi suntem Simona și Cristi.

Ne dorim să creăm împreună cu voi amintiri prețioase, într-un mod cât mai natural și relaxat. Suntem calzi, deschiși și zâmbăreți.

Simona: Sunt foarte creativă și mă simt excelent când din mâinile mele ies lucruri frumoase. Fie că e vorba de fotografii, videoclipuri, grafică, recuzită sau decoruri. Reușesc să văd mai mereu ce au oamenii mai bun și mai frumos în ei, și urmăresc sa redau acest lucru și în imagini.

Cristi: Am o înclinație spre partea tehnică și sunt mai mereu la curent cu ultimele noutăți în domeniu. Pe lângă fotografie, iubesc să fiu cât mai des în mijlocul naturii și să călătoreasc. Din acest motiv am început de câțiva ani si proiectul  Aventura in Romania.

Studioul

Studioul nostru micuț și cochet vă așteaptă cu multe surprize.

Avem o varietate mare de decoruri, elemente de recuzită, hăinuțe și accesorii.

Majoritatea sunt achiziționate de la furnizori speciali de recuzită foto pentru copii și graviduțe, însă colecția este îmbogățită și cu unele elemente creație proprie.

Vă punem la dispoziție hăinuțe pentru nou-născuți, copii în vârstă de până la 1 an și viitoare mămici. Dacă doriți mai multe informații, ne puteți contacta aici.

studio fotografia sufletului

[instagram-feed]

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search