fotografia sufletului

simona paun

fotograf / fondator Fotografia Sufletului

Simona este pasionată de fotografie de peste 10 ani și e îndrăgostită iremediabil de ea.

Adoră să creeze lucruri frumoase. Fie că e vorba de imagini, videoclipuri, grafică, recuzită sau decoruri.

Își dorește să aducă un plus de frumusețe și bucurie în viețile oamenilor.

Vede mai mereu partea plină a paharului și urmărește să se raporteze la tot ce au oamenii mai bun și mai frumos în ei. Poate și din cauza aceasta, ei se simt bine, în largul lor iar acest aspect se reflectă și în fotografii.

Este o fire caldă, deschisă și zâmbăreață.

cristian baraian

fotograf

Cristi este iubitul Simonei și noul membru al Fotografiei Sufletului. Și el împărtășește aceeași pasiune pentru fotografie.

Cel mai mult este atras de călătorii, natură și wildlife photography, dar între timp a prins și gustul lucratului cu oameni.

Este partea mai pragmatică a echipei, care se ocupă și de management și logistică.

Perfecționist, adept al lucrului bine făcut, e totodată entuziast și dornic să se angreneze în fiecare proiect nou.
despre noi

testimoniale

divider
 • Cu Simona a fost acea "chimie" imediată. Niciodată nu m-am simțit așa de în largul meu și de relaxată la o ședință foto. M-au impresionat calmul, răbdarea și mai ales atenția la detalii și bunul gust al Simonei. De la cățel până la bebe, toți au fost surprinși în cele mai faine ipostaze și îi sunt recunoscătoare pentru că a știut exact cum să ajungă la sufletul fiecăruia dintre noi. Mulțumim că ne ajuți să păstrăm amintirile vii, Simo, și abia așteptăm să le imortalizam pe următoarele!

  Maria Gabriela
  Maria Gabriela Make-up artist
 • Hmmm... greu de pus in cuvinte starea pe care mi-a daruit-o Simona in timpul sedintei foto... o stare aparte de calm, o stare de bine cu mine, cu imperfectiunile mele. Și cred ca nu intamplator se numeste fotografia sufletului... reuseste sa scaneze o parte din suflet cu aparatul ei.

  Rodica Topan
  Rodica Topan editor The Woman
 • Am întâlnit în acest studio, o persoană dedicată, care iubește mult copii și are o răbdare extraordinară. Am depășit cu mult timpul alocat ședinței foto, dar Simona continua să facă poze... Mulțumim pentru pozele excepționale și vom reveni cu siguranță, pentru că am rămas cu cele mai minunate amintiri.

  Malvina Muresan
  Malvina Muresan Artist
 • De ce am ales fotografia-sufletului? În primul rand la recomandarea fetelor de pe Grupul Cuibul Berzelor, iar in al doilea rând pentru că am simțit ca voi face o alegere bună și nu am regretat. Pentru că DA, fotografia o face cu toată dragostea, Simona este o persoana dedicată și pune suflet în ceea ce face. Este atât de frumos cum se comportă cu copilașii, caldă și răbdatoare. Știe să surprindă cu finețe cele mai dulci și frumoase momente! Confirm că are profesionalism în munca ei și noi am ales să creăm amintiri împreună cu ea, atât la sesiunea foto de maternitate, cât si la botez si la o sesiune foto de Crăciun.

  Gabriela Oltean
  Gabriela Oltean Designer
 • Simo are talentul de a te surprinde în imagini, mai frumoasă decât știai că ești!

  Krisztina Hariton
  Krisztina Hariton HR Department - Bombardier